Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Sara Holm - 9 februari 2011 23:17

Nu sover lill killen igen, och jag känner mig trött så ska skriva klart här sen blir de nog sängen för mig med. Idag har jag sorterat kläder, inte de roligaste men de måste göras de med, sen städat lite och grejjat.. Har fått sagt till Totte ( hunden) om att han ska sluta pussa på kevin, men de dröjer inte länge fören han är där igen, sen ska han alltid ligga vid honom när han sover.. Lägger man Kevin i soffan brevid mig, ja de e klart att Totte ska hoppa upp och ligga honom nära, Ligger kevin på golvet och tränar/gymmar ska han ligga i närheten där med och samma sak i sovrumet när kevin ligger i sin säng ska totte ligga i min säng och sova.. Hmm, fast ibland duger jag för honom.. Men just nu är han på katten och ska busa med henne fast kev ligger i sin säng och sover.. Hehe.. Mina 3 underbara små gullegrisar :)


Igår vart Kevin precis 3 månader, tänk, om 3 månader är han ett halv år, när man tänker så går de skit fort, ojoj, och då är de snart sommar igen, guud, denna sommaren kommer bli så bäst! Tänk vara ute och små busa med pojken och gå upp och kolla på djuren dom har här på ett fik på sommaren.. De finns mycket man kan göra ute då och så har han blivit lite äldre med :) Denna sommaren som var var verkligen inge rolig för mig, Gravid och mådde illa nästan varje dag. Jag mådde ju illa hela graviditeten och låg på sjukhuset 3 dagar med dropp och sen fick jag infektion i benet 2 gånger.!! Sen var jag mest hemma framför en hink eller toan och spydde, så de var inte de roligaste ändå var jag i vecka 20 och mer efter veckorna gick.. Mitt illamående slutade aldrig helt, utan vissa dagar efter jag var i vecka 34 kände jag inget så vissa dagar mådde jag kanon och kunde äta som en häst och vissa dagar mådde jag bara illa utan att spy och kunde små äta :) Men ju närmare jag kom förlossningen ju ondare fick jag att gå.. Gjorde ont i höfterna, (foglossning) och vadena värkte osv.. Men som sagt jag fick världens finaste efter dom här 40 veckorna och 6 dagarna.

  

Bilden över är en boddy som verkligen stämmer in MMY <3 ME, fick den av min bror Mattias och hans sambo Malin :) Fick lite andra saker med av dom, lite leksaker osv. :) Bilden där nere är från idag när jag skulle börja sortera alla kläder kevin har.. Från st 50 till 80 Just nu har han st 62 :) som ni ser ligger han brevid i gymmet och ska kolla på men han somnade, kankse var de för tråkigt eller jobbigt att gymma? :)

  Den här bilden tog jag några timmar före han skulle sova för natten :) Han charmar alla :) men nattmössan sover han inte med, skulle bara se hur han såg ut i den ;) och han vart stilig och söt som vanligt.. ;)  

Av Sara Holm - 9 februari 2011 15:29

Kevin ligger och sover och jag passar på och kollar lite på  nätet.. Man får göra andra saker när han sover som laga mat och små städa och sitta vid datorn.. För när han är vaken får han min tid..  :) Vi sitter med hans leksaker och busar, sjunger och skrattar.. Iof jag sunger han skrattar mest och gör små läten.. :) så underbart..


Idag har vi tagit en promenad med hunden upp till affären, tror de är en tik som är sprider att hon är sugen, för min hund är galen ute. usch.. och sen går han och gnäller hela tiden.. inte de trevligaste med en hund gnällandes..


Att vara ensamstående är faktist inte jobbigt tycker jag, kan nog vara för att min pojke är så snäll av sig, de var han redan i magen.. :) men ibland kan man ha lite otur när man ska duscha eller laga mat, för då brukar han alltid vakna, då skulle de vara lite skönt med ett stöd här hemma :P men nu hinner jag inte skriva mer för pojken vaknar snart han vänder och vrider på sig.. :) ha en bra dag kram :)

  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards